Natuurlijke rust

Een eigentijdse tuin in een natuurlijk jasje

12-2-2024

Ridderkerk

In het design van deze achtertuin staat de harmonie tussen moderne elegantie en de rust van de natuur centraal. Door het zorgvuldig selecteren van materialen die de schoonheid van de natuurlijke wereld nabootsen, is er een ruimte gecreëerd waar de grenzen tussen binnen en buiten vervagen, en waar u volledig kunt opgaan in en genieten van de natuurlijke omgeving.

Cortenstalen plantenbakken brengen een robuust, doch verfijnd element in, terwijl het castlegrind en de houtlook keramiek tegels zorgen voor een naadloze verbinding tussen de diverse onderdelen van de tuin. Deze zorgvuldig gekozen materialen en de organische wijze waarop ze zijn toegepast, dragen bij aan een atmosfeer die zowel uitnodigend als inspirerend is.

Deze tuin is meer dan alleen een buitenruimte; het is een toevluchtsoord waar eigentijdse designelementen en een natuurlijke ambiance samenkomen om een unieke ervaring te bieden. Het ontwerp benadrukt de schoonheid van de natuur, terwijl het ook een functionele en esthetisch aantrekkelijke buitenruimte biedt die de zintuigen prikkelt en ontspanning bevordert.

Bekijk hier het gerealiseerde project
Soort Tuin:
Tuin schakelwoning
Stijl:
Natuurlijk
Oppervlakte:
40m²
Jaar:
2022

Buyten Tuindesign

buitengewone tuinen