Diensten

Laat Buyten u verwonderen in een droomtuin die volledig bij u past. Een hoogwaardige buitenruimte om in thuis te komen en de mooiste herinneringen in te laten ontstaan. Waar schoonheid, gebruiksgemak en comfort samensmelten.”

Tuinontwerp

Welkom bij Buyten Tuindesign, uw deskundige partner voor tuinontwerpen in Ridderkerk en ver daarbuiten. Onze ervaren tuinontwerpers staan klaar om uw droomtuin werkelijkheid te maken. Of u nu verlangt naar een eigentijdse, strakke tuin of een weelderig groen paradijs, wij brengen uw visie tot leven. Ontdek de kunst van het tuinontwerp met Buyten Tuindesign.

Lees meer

Daktuinen

Een dakterras dat voornamelijk bestaat uit tegels toveren we om naar een groene daktuin waar mens en dier tot rust komt. Ondanks dat deze buitenruimte vaak een andere aanpak vereist dan een standaard tuin kan er ook van een dakterras een heuse tuin worden ontworpen en gerealiseerd.

Lees meer

Bedrijfstuinen

Vaak bestaan bedrijfstuinen uit een grijze tegelmassa, zonde natuurlijk! Het terrein om een kantoor of werkplaats is het visitekaartje van je bedrijf.

Lees meer

Beplantingsplannen

Laat uw tuin tot bloei komen met een doordacht beplantingsplan van Buyten Tuindesign. Onze deskundige tuinontwerpers verenigen plantenkennis met esthetisch inzicht, resulterend in een weelderige tuin vol kleur en textuur. Of u nu de voorkeur geeft aan exotische bloemen, siergrassen of strakke hagen, wij creëren een beplantingsplan dat perfect past bij uw smaak en omgeving.

Lees meer

Buitenverblijven

Een buitenverblijf is de aangewezen plek om jaarrond te genieten in uw tuin, altijd droog en warm en toch genieten van buyten.

Lees meer

Wellness

Transformeer uw buitenruimte in een oase van ontspanning met onze zwembad en wellnessdesigns. Buyten Tuindesign brengt luxe en comfort naar uw tuin in Ridderkerk en omstreken. Of u nu droomt van een verkwikkend zwembad, een rustgevende jacuzzi of een complete wellnessruimte, wij realiseren het voor u. Duik in de wereld van Buyten Tuindesign en ontdek de ultieme buitenbeleving.

Lees meer

Technische tekeningen

Bij de realisatie van uw "Buyten Tuindesign" is een goede verloop van zaken essentieel. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in zowel design als aanleg en weten deze vertaalslag vlekkeloos te vertalen naar gedetailleerde technische tekeningen.

Lees meer

3D Visualisatie

Met een 3D visualisatie van Buyten Tuindesign kunt u vooraf uw toekomstige tuin beleven. Met een 3D-Tuinontwerp laat je niks meer aan de toeval over, je krijgt wat je ziet.

Lees meer

Buyten Tuindesign

buitengewone tuinen