Buyten draait om u

Of u nu een 'touch-up' van uw bestaande buitenruimte wenst, of dat u iets geheel nieuws voor ogen heeft… het draait bij Buyten om u. Het design moet voor u voelen als thuiskomen. We verbinden praktische details met onze creativiteit en passie voor groen. We nemen de tijd voor u, en laten uw wensen samenkomen in een ultieme tuinontwerp. In onze ontwerpen worden esthetiek, gebruiksgemak, comfort en duurzaamheid samengevoegd tot een sereen geheel. Kortom, een tuin waar u trots op mag zijn en lang van kan genieten.

1988 - 2024

Met “Buyten” creëren we ruimte voor uw mooiste herinneringen. Zo ontwerpen we uw buitenruimte waar kinderen kunnen spelen, waar je vrienden en familie kunnen samenkomen en waar iedereen kan genieten van de natuur. We zorgen met ons design voor zichtlijnen vanuit de woning op uw mooi verlichte tuin in de gezellige winter maanden… Een plek voor herinneringen die je een leven lang bij zullen blijven.

 

 

Voordat de eerste lijn op papier komt, nemen we de tijd om u met uw voorkeuren en levensstijl écht te leren kennen. We plannen een ontmoeting bij u thuis of bij ons in de studio. Tijdens deze ontmoeting brengen we uw wensen in beeld en vormen deze tot een eerste schets.

Leer meer over onze werkwijze

Alleen met creativiteit en inventiviteit kunnen we de oplossingen vinden voor soms complexe uitdagingen. We zijn ervaren in het omzetten van schijnbaar onmogelijke wensen in prachtige ontwerpen, of we vinden alternatieven die zelfs de meest veeleisende verwachtingen overtreffen.

We zijn heel benieuwd welke ideeën u al heeft en combineren deze in uw situatie met onze vakkennis en creativiteit. Hierbij kan een moodboard met uw wensen leidend zijn.

Doormiddel van een paar simpele stappen met onze calculator krijgt u inzicht in de kosten voor uw design. Ontdek nu wat mogelijk is

 

Bereken de kosten voor uw droomtuin-ontwerp

Buyten Tuindesign

buitengewone tuinen