Werkwijze

De ontwerpers van Buyten Tuindesign hebben jarenlange ervaring in het vak. Vanuit een stevige achtergrond in ontwerp, aanleg en onderhoud weten ze precies hoe ze een tuin kunnen creëren waar u zich in thuis zult voelen.

Buyten Tuindesign is voortdurend op zoek naar inventieve en creatieve oplossingen. We combineren daarom de actuele designtrends met onze jarenlange opgedane kennis van het ontwerpen. We hebben oog voor de mooiste zichtlijnen, en we combineren een harmonieus kleurenpalet aan een afwisselend beplantingsplan.  Hierbij sluiten we aan met een prachtige materiaalkeuze. Ook de architectuur van uw huis en woonomgeving nemen we mee in het ontwerp. Elke tuin is voor ons een samenspel waarin we alle benodigde elementen naadloos laten samensmelten.

Ontwerppijlers
Daarin hebben we aandacht voor het kleinste detail. We investeren continu in onze kennis. Want om een geweldige tuin te ontwerpen, is echt vakmanschap steeds meer nodig. Kennis van design en gebruiksgemak. Kennis van materialen, planten, grondtypen, bouwkunde, onderhoud en nog veel meer… we leggen de lat daarin heel hoog. Elk detail is van belang, want als ook maar iets niet doordacht is, zal de tuin niet zo mooi, comfortabel of praktisch zijn als we voor ogen hadden.

 

Meer over ons

Beplantingsplan
We zijn specialist in beplanting en biodiversiteit. We maken alleen keuzes die passen bij uw grondtype, klimaat en ligging voor de tuin. Met respect voor de natuur zorgen we zo voor een tuin die het hele jaar mooi is. Onze ontwerpen bieden een gedegen, gespecificeerde en gedetailleerde basis voor specialisten in aanleg en onderhoud. Kortom; we zorgen ervoor dat de tuin van uw dromen daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. Indien gewenst laten we de klus oppakken door ons zusterbedrijf dat gespecialiseerd is in aanleg en onderhoud. Op deze wijze houden we de lijntjes het kortst en werken we gestroomlijnd naar het beste resultaat. Zo streven we naar een zorgeloos proces en een vlotte aanleg van de tuin van uw dromen.

Zorgeloos proces
We werken vanuit duidelijke afspraken en een concrete planning waarin u voorop staat. We hechten er grote waarde aan dat u volledig kunt vertrouwen op ons gehele team en aanverwante bedrijven. Gezamenlijk trekken we met u op in het gehele proces waarbij uw belangen voorop staan.

Calculator

We hebben voor u een calculator ontwikkeld. Door deze in te vullen ontvangt u een gepersonaliseerde prijsindicatie voor uw persoonlijke design. Ontdek snel en moeiteloos de prijs van uw design. 

Bereken de kosten voor uw droomtuin-ontwerp

Buyten Tuindesign

buitengewone tuinen